Bedriftsnyheter

Nyheter

Applikasjonene til interaktiv led berøringsskjerm

Interaktive led berøringsskjermer er samarbeidsløsninger som er designet for å integrere interaktive tavler,videokonferanse , trådløst presentasjonssystem, datamaskin osv. Den nyeste teknologien gjør at deltakerne kan bli med på en sikker måte enten de er i rommet eller de må ha eksterne møter. Interaktivt flatpanel er ikke bare egnet for utdanningsapplikasjoner, men også for forretningssamarbeid.
utdanning
Tradisjonelle tavler og digitale projektorer fører til begrensning av visning og deltakelse, mens interaktive ledede berøringsskjermer kan hjelpe lærere med å lage moderne datasentriske klasserom for å forbedre samarbeid og læring. Den nyeste programvaren for interaktive flatskjermer har analysefunksjoner som kan sjekke oppmøte, måle elevenes responsevne og skape et interaktivt miljø. Lærere kan også ta opp forelesningen for deling etter timen.
01
Næringslivssamarbeid
Forbedre samarbeid og produktivitet mellom ansikt-til-ansikt og eksterne team uten å belaste IT-ressursene dine – alt basert på interaktive ledede berøringsskjermer, designet for å hjelpe deltakerne raskt å starte møter, dele innhold og stimulere kreativitet og innovasjon.
02
Forenklet standardisert design
Vi lanserte Open Pluggable Specification (OPS) for å standardisere systemarkitekturen mellom interaktive LED-berøringsskjermer og mediespillere. Det betyr at design, distribusjon og administrasjon av interaktive led-berøringsskjermer er mer kostnadseffektive. For eksempel er det så enkelt å sette opp en interaktiv LED-berøringsskjerm som å koble OPS-datamaskinen til OPS-sporet på den interaktive skjermen. OPSs laveffekts, svært modulære pluggbare formfaktorgrensesnitt utnytter de siste innovasjonene innen Intel®-prosessorer for å støtte avanserte funksjoner, som interaktivitet og anonym publikumsanalyse.

Innleggstid: 13. desember 2021