Bedriftsnyheter

Nyheter

I hvilket tilfelle må det interaktive berøringspanelet kalibreres? Den enkle forståelsen av interaktivt berøringspanel er datamaskinen og berøringsskjermen, er integrert med LCD-skjermen, berøringsskjermen, PC-en og kontrollsystemet, intelligent kontorundervisningsprogramvare, høyoppløselig flattavleskjermteknologi, multimedianettverkskommunikasjonsteknologi og spørringsprogramvare og så på en rekke teknologier i en av de menneskelige interaksjonsutstyr.

Ved bruk av interaktivt berøringspanel, fordi vi bruker uriktige metoder, med fingrene for å berøre den delen av skjermen kan normalt ikke fullføre den tilsvarende operasjonen, kan dette fenomenet være korrekturlesingsproblemet med berøringsskjermen, deretter trenger interaktivt berøringspanel i så fall skal kalibreres? Deretter, EIBOARD for å gi deg en detaljert introduksjon, de spesifikke operasjonsmetodene er som følger:

WeChat-bilde_20220112150150

1. Når oppløsningen til det interaktive berøringspanelet endres eller skiftes ut, må det kalibreres. Ulike merker og modeller av interaktive berøringspaneler har åpenbare forskjeller i størrelse, tilsvarende ulike optimale oppløsninger. Når oppløsningen endres, vil det viste bildet strekkes horisontalt eller vertikalt, slik at berøringsskjermens koordinater ikke samsvarer med programkoordinatene, noe som krever kalibrering.

2. Ved utskifting av datamaskinverten har den relative plasseringen av det interaktive berøringspanelet ikke endret seg. Etter utskifting av datamaskinverten er det imidlertid vanskelig å sikre de tilsvarende koordinatene de samme som den opprinnelige verten, i dette tilfellet må berørings-alt-i-ett-maskinen også kalibreres.

WeChat-bilde_20220112150159

Under normale omstendigheter, hvis det oppstår i de to ovennevnte tilfellene, er det nødvendig å kalibrere det interaktive berøringspanelet. Innholdet ovenfor deles med deg her, innholdet er kun for din referanse!

Hvis du ønsker å lære mer om interaktiv berøringspanelkunnskap, vær oppmerksom på vår nettside (/), vi vil bli regelmessig oppdatert innhold; Hvis du ønsker å konsultere det interaktive berøringspanelet, velkommen til å spørre eller legge igjen en melding på nettsiden, vil vi kontakte deg i tide.


Innleggstid: Jan-12-2022