Bedriftsnyheter

Nyheter

EIBOARD Live Recording System hjelper nettbasert undervisning og læring

Etter hvert som lærere får mer erfaring med blandede og fullstendig fjernundervisningsmodeller, optimaliserer de klasseromsteknologi for å møte elevenes behov. Lærere må ha kreative måter å aktivt tiltrekke eksterne studenter, ikke bare asynkron undervisning som sender innspilte leksjoner til elevenes hjemmeenheter for visning på deres egen tid. Ved hjelp av samarbeidende teknologiske verktøy kan lærere fremme synkronisert klasseromsdiskusjon og deling, og gjøre opp for den sosiale avstanden til det blandede læringsmiljøet.

 

En effektiv blandet læringsplan går langt utover omfanget av online overføring av oppgaver og kurs, og vant til videosamtaler. Det fremtidsrettede hybridklasserommet gjør teknologi til kjernen i lærernes daglige undervisning og elevsamarbeid. Digitale klasseromsløsninger er skreddersydd for å møte behovene til lærere, elever og foreldre.
Den nye generasjonen av interaktive digitale tavler bruker smarte klasseromsmetoder. Med forbedrede tilkoblings- og samarbeidsverktøy gjør disse skjermene det enklere for elever og lærere å kommunisere ansikt til ansikt og online.
Selv om videosamtaler bygger bro over det fysiske gapet, kan denne interaksjonen bare gi så mange fordeler. Klassetavler eller videosett som elevene kan få ekstern tilgang til i sanntid, skaper en oppslukende opplevelse som ligner mer på klasserom for elever hjemme. Med disse verktøyene kan skolene begynne å endre det digitale miljøet for å forbedre elevmassen.
Selv om teknologi har forbedret klasseromslæringsopplevelsen de siste 20 årene, er lærere ofte pålagt å bruke flere enheter til ulike formål. Ny teknologi bringer flere løsninger sammen på ett sted.
En stor interaktiv skjerm utstyrt med verktøyene som trengs for sanntidssamarbeid kan være kjernen i læringsmiljøet. Notater kan enkelt deles mellom eksterne bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, smarttelefoner eller nettbrett, slik at eksterne elever kan samarbeide aktivt med klassekamerater. Innholdet kan også lagres og arkiveres på skjermen, slik at fjernundervisningsstudenter kan motta en fullstendig anmeldelse via e-post – inkludert visuelle effekter og notater.
For studenter som brainstormer personlig, kan den nye interaktive skjermen forklare opptil 20 berøringspunkter samtidig. Skjermen inkluderer en innebygd dokumentviser – som lar elevene jobbe med filene de vanligvis ser på datamaskinen eller mobilenheten – samt bilderedigerings- og tegneverktøy.
Løsningsleverandører samarbeider nå for å introdusere førsteklasses pedagogiske verktøy i undervisningen.
For å skape et effektivt blandet læringsmiljø, må lærere sørge for at verktøyene de bruker er gode til det de gjør. Videokvaliteten må være stabil og klar, og lyden må være klar og klar.
EIBOARD samarbeidet med nettverksleverandøren for å lage en blandet læringsløsning. Dette oppsettet bruker et sofistikert, 4K-kompatibelt vidvinkelkamera som kan fange hele klasserommet og spore læreren. Videoen er sammenkoblet med høykvalitetslyd fra den innebygde mikrofonen og høyttalerne. Room Kit er buntet med EIBOARDs interaktive skjerm og støtter funksjoner som flere side-ved-side-vinduer (for eksempel sender en lærer eller programleder kursmateriell ved siden av).
En annen nøkkel til et effektivt blandet læringsprogram er å holde læringskurven lav slik at lærere og elever ikke blir overveldet av deres nye klasseromsteknologi.


Utformingen av den interaktive tavlen er veldig intuitiv - et verktøy som brukere kan bruke uten opplæring. EIBOARD er designet for enkelhet med minimale klikk, og teknologipartnerverktøy er designet for plug and play. Studentene kan fokusere på studietemaet, i stedet for hvordan de skal bruke verktøyet.
Når det er trygt igjen, vil klasserommet være fullt av elever. Men den blandede og blandede læringsmodellen vil ikke forsvinne. Noen elever vil fortsette å gå på skolen eksternt fordi den dekker deres behov og lar dem trives.
Før skolen åpner for full læring ansikt til ansikt, bør lærere og elever utnytte alt det fjernundervisning gir til fulle. Når du leter etter måter å forbedre det digitale klasserommet på, bør du vurdere EIBOARDs verktøysett for hjemmelæring.


Innleggstid: Nov-02-2021