Bedriftsnyheter

Nyheter

Når vi velger et smartbrett for interaktiv læring, vil tastene nedenfor være en god referanse.

 

 

Tilkobling

 

Enten det er en projektor, tavle ellerberøringsbrett , må lærere kunne koble til enhetene sine (og elevenes) for å få mest mulig ut av det. Vurder fleksibilitet på tvers av IOS, Android, Microsoft, Google og MAC. Dette er ikke den mest effektive måten for elevene å eksportere hvert dokument, video og bildefil til et annet format før de kan dele det med klassen eller læreren.

Retning

 

Hvordan liker læreren din å undervise? Står de foran i klassen? Eller gå rundt på ett sted? Sitter elevene på rader eller rader med spredte grupper? Hva er timeplanen? Alt dette er viktig fordi det forteller deg om en fast projektor, interaktiv tavle eller mobil multi-touch-skjerm kan møte behovene til klasserommet og passe din undervisningsstil.

Fordeler og ulemper.

 

For projektorer kan belysning være et problem fordi rommet trenger mørke for å gjøre projeksjonen synlig. Noen elever kan være døsige eller døsige, og når lysene slukkes, kan de lett snakke eller løsrive seg. For andre studenter kan endring av atmosfæren hjelpe dem med å delta. Projektorer varierer i brukervennlighet, kostnader og allsidighet – noen har VR- og 3D-funksjoner som kan kontrolleres med en mus eller til og med en berøringsskjerm. De må vurdere installasjonsproblemer for å sikre at alle elever kan se projektoren, om justeringen er riktig, og om selve projektoren er trygt installert eller plassert.

Interaktive LCD-tavler , berøringsskjermer og flatskjermer drar nytte av synlighet i dagslys, så belysning er ikke et stort problem. De er vanligvis festet til veggen, så de har mindre fleksibilitet med hensyn til plassering, men det betyr mindre kabling og daglige problemer. De varierer i størrelse og vekt og bør vurderes når du installerer teknologi for et bestemt rom – veggstørrelse og nærhet til studentene.

Hvordan velge et passende produkt for interaktiv undervisning i klasserommet


Innleggstid: 13. oktober 2021